WIJ BEDENKEN NAMEN

Voor alles wat je maar kunt verzinnen.

Wij helpen jou de perfecte naam te bedenken.

Naam laten bedenken voor je bedrijf

Aha, je wilt een nieuwe website lanceren? Wij bedenken graag een domeinnaam voor je.

Naam voor je dienst of product laten bedenken.

Je product of dienst is klaar om verkocht te worden. Er mist alleen nog een goede naam. We helpen je graag verder.

Wij helpen jou om succes te behalen.

Wij bedenken een naam. Jij doet waar je goed in bent.

Stel, je bent een ondernemer. Je hebt het goed voor elkaar en wilt steeds meer nieuwe dingen opzetten. Nieuwe bedrijven, concepten, domeinnamen, noem maar op. Overal heb je een naam voor nodig. Hoe chill is het dan om die naam door ons te laten bedenken. Een naam laten bedenken scheelt jou veel tijd. Het verdient zich in korte tijd direct weer terug.

Een goede naam verdient zich direct weer terug

Hoe beter de naam, hoe beter het bij de klant blijft hangen

Met een goede naam verkoop je meer producten of diensten

Een naam laten bedenken bespaart je een hoop tijd

Naam laten bedenken voor je bedrijf

Yes, ga je een nieuw bedrijf opzetten? Gaaf. Wij bedenken graag een bedrijfsnaam voor je.

Naam laten bedenken voor een dienst of product

Je wilt natuurlijk snel mogelijk je nieuwe dienst of product lanceren. Laat ons een goede naam bedenken.

Naam laten bedenken voor een online cursus

Een cursus met een goede naam verkoopt beter. Bij ons kun je de perfecte naam laten bedenken!

Domeinnaam laten bedenken

Hè, is die domeinnaam óók al bezet? No worries, wij bedenken graag een domeinnaam voor je die nog wél beschikbaar is.

Wat is Wij Bedenken Namen en voor wie is het?

Wij zijn brainstormexperts. Wij bedenken namen voor elk soort bedrijf.

Wij bedenken namen voor alle soorten en maten ondernemers. Voor coaches die een nieuw online programma lanceren tot ondernemers die een leuke of grappige naam zoeken voor hun producten. 😉

1. Jij hebt een naam nodig en neemt contact op.

Je wilt iets nieuws lanceren. Een nieuw bedrijf, product of iets anders. Schakel ons in om geen uren, dagen, weken, maanden kwijt te zijn met het bedenken van een goede naam voor je nieuw te lanceren product of dienst. Neem contact op via onze contactpagina.

2. Jij legt uit waarvoor je een naam zoekt

Jij legt uit waarvoor je een naam zoekt. Wil je een nieuw bedrijf opzetten, of wil je een nieuwe dienst aanbieden? En wil je een bepaald gevoel overbrengen? Dat leg je ons uit via een telefoongesprek.

3. Wij bedenken een naam

We gaan direct aan de slag met de aantekeningen die we hebben gemaakt tijdens het telefoongesprek. Wij bedenken een passende naam voor jouw product, dienst of iets anders.

4. We mailen je als we een naam hebben. We bellen je voor je definitieve keuze.

Zijn we eruit en hebben we een naam bedacht, dan mailen wij je een document met 3 verschillende namen. Bij elke naam vind je een korte omschrijving en staat de logica achter de naam uitgelegd. 7 dagen later bellen we je op om van jou je definitieve keuze te horen.

5. Je ontvangt de factuur en betaalt die.

Je ontvangt van ons een factuur met de vooraf afgesproken prijs. Die betaal je binnen 14 dagen.

Over ons

Wij zijn creatievelingen die onze vaardigheden graag inzetten voor anderen. We worden enthousiast van alles wat te maken heeft met nieuwe dingen bedenken. Of dat nou nieuwe namen, diensten of concepten zijn: we helpen je graag met het bedenken van iets nieuws.

 

Hoe berekenen we de prijs?

De prijs berekenen we op basis van de wensen van de klant. Wil de klant ‘gewoon een naam’, of moet de naam aan een aantal eisen voldoen? Het allerbelangrijkste is vaak dat de naam nog vrij moet zijn als domeinnaam. Op basis van al je wensen maken wij een offerte. Zodra je akkoord bent met de offerte, gaan we aan de slag.

 

Testimonials

“Toen ik vast zat in mijn creativiteit besloot ik om om hulp te vragen aan WijBedenkenNamen.nl. Dit heeft geen windeieren opgeleverd. Ik heb twee prachtige nieuwe bedrijfsnamen ontvangen: Businessdj.nl, voor mijn zakelijke DJ onderneming én Werkomgevingcoach.nl, waarmee ik bedrijven help om de ideale werksituatie voor hun personeel te creëren.” – Seryljo van Ierlant

“Voor een nieuw gaaf concept omtrent mindset, sales en zakelijke groei zocht ik een toepasselijke naam. Uiteindelijk werd door WijBedenkennamen.nl de naam SalesChanger bedacht, wat alles dekkend is en binnen mijn netwerk en daarbuiten alleen maar positieve reacties oplevert.” – Dennis de Graaf

“Een goede naam verzinnen is niet eenvoudig. Soms worden randvoorwaarden over het hoofd gezien, waardoor op de lange termijn juist hoge kosten ontstaan (bvb re-branding, slechte conversie, onduidelijkheid). Punten die in mijn ogen belangrijk zijn, bvb: een unieke naam; een naam die goed scoort in google; positieve associaties opwerkt; gevoel/vertrouwen; een naam die makkelijk te onthouden is (uitspreekbaarheid, klemtoon); en bovenal een naam die de lading goed dekt. Via wijbedenkennamen meerdere verrassende opties gekregen die ik zelf niet direct gevonden zou hebben. Aanrader dus voor wie het in 1x goed wil doen.” – Bas Emmen

“Een aantal maanden geleden zocht ik voor 2 nieuwe concepten/bedrijven goede pakkende namen die zowel passen bij mijn doelgroep als bij het product/dienst. Na veel onderzoek, en brainstormen kwam ik hier helaas zelf niet helemaal uit. Gelukkig kwam ik in contact met WijBedenkenNamen.nl. Na wat brainstorm sessies over de telefoon wisten zij voor zowel mijn evenementbureau voor les en bi vrouwen als voor mijn online community voor les en bi vrouwen 2 super goede namen te verzinnen. Femmazing en Femmunity. Tot op de dag van vandaag krijg ik complimenten over de gekozen namen, dat deze zo goed passen bij de doelgroep en origineel gevonden zijn. Ik ben dan ook nog steeds heel blij met de hulp van WijBedenkenNamen.nl en zal ze dan ook zeker weer inschakelen bij het vinden van een nieuwe originele naam voor een nieuw concept! – Joyce Priem

Geef maar toe. Je wilt een naam laten bedenken.

Hoe heerlijk is het als je het bedenken van namen kunt uitbesteden? Heerlijk zorgeloos elke keer bij ons aankloppen voor een nieuwe naam. Of je nou een nieuwe bedrijfsnaam zoekt of een online cursus wilt lanceren: bij ons kun je alle soorten namen laten bedenken.

Wacht niet langer. Laat nu een naam bedenken!