Namen laten bedenken door een team van brainstormexperts

Wij bedenken namen.

Aangenaam.

Een bedrijfsnaam laten bedenken

Yes, ga je een nieuw bedrijf opzetten? Gaaf. Wij bedenken graag een bedrijfsnaam voor je.

Naam laten bedenken voor een dienst of product

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe dienst of product lanceren. Laat ons een goede naam bedenken

Naam laten bedenken voor een online cursus

Een cursus met een goede naam verkoopt beter. Bij ons kun je de perfecte cursusnaam laten bedenken!

Domeinnaam laten bedenken

Hè, is die domeinnaam óók al bezet? No worries, wij bedenken graag een domeinnaam voor je die nog wél beschikbaar is.

Vandaag investeren en morgen de vruchten plukken.

Het is tijd om een nieuwe naam te kopen.

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Met een nieuwe naam voor je bedrijf, product, dienst, website of cursus verdien je meteen een stuk meer dan voorheen. Neem contact met ons op en ontdek wat een goede naam voor je bedrijf kan betekenen.

Over onze diensten

Een goede naam verdient zich direct weer terug

Als je klanten alleen al met de naam van je bedrijf of van je product of dienst enthousiast kan maken, dan heb je het goed voor elkaar. Bij ons kun je een naam laten bedenken die zó pakkend is dat je potentiële klanten razendenthousiast worden

Hoe beter de naam, hoe beter het bij de klant blijft hangen

Een bizar goede naam blijft bizar goed hangen bij de klant. Zo simpel is het. Wat een geluk dat wij van die goede namen bedenken. Snel die offerte aanvragen dus.

Met een goede naam verkoop je meer producten of diensten

Is het jou weleens opgevallen hoeveel een naam kan doen voor een bedrijf, product of dienst? Soms weet je het direct al bij het zien van de naam: dit móét je kopen. Nou, dat soort namen bedenken wij dus ook. Geweldig toch?

Een naam laten bedenken bespaart je een hoop tijd

Een goede naam bedenken voor je product of dienst kan lastig zijn. Er gaat een hoop tijd inzitten en voor je het weet ben je een week verder. Stop met denken en laat ons een naam bedenken.

Hoe weet je of je toe bent aan een (nieuwe) naam?

Lastig, lastig. Een nieuwe naam (laten) bedenken is even een drempel waar je overheen moet. Als ondernemer wil je natuurlijk het liefst alles zelf blijven doen. Toch moet je ooit de knoop doorhakken. Je wilt op een gegeven moment meer winst krijgen met je bedrijf. Op dat punt weet je het zeker. Al fluisterend tegen je beeldscherm zeg je het: ik wil een nieuwe naam. En snel ook.

Je huidige naam is onuitspreekbaar

Half Engels, half Nederlands. Was je half dronken toen je je bedrijfsnaam bedacht? Nee, dat kan echt niet meer. Al die klanten die je naam verkeerd uitspreken. Tijd om een nieuwe naam te laten bedenken.

De logica achter je huidige naam is ver te zoeken

“Leuke naam! Maar wat betekent het eigenlijk?” En dan wordt het awkward. Je naam is zo betekenisloos als het maar zijn kan. Jammer, want dit was je kans om iemand even lekker enthousiast te maken over je bedrijf. Nu moet je toegeven dat je niet helemaal bij de les was toen je deze naam vastlegde. Volgende keer beter. Naam kopen?

Je hebt überhaupt nog geen naam

Hoe ga je dat uitleggen op die ene netwerkborrel? “Ja ehm, wij doen marketing enzo, maar we hebben nog geen naam”. Awkward! Snel maar een naam kopen dan.

Je huidige naam dekt de lading niet

Een online cursus over planten leren planten terwijl je eigenlijk uitlegt hoe je een hele tuin aanlegt. “Maar planten klinkt zo leuk in de naam”. Nee, nee, nee. Jij hebt echt een dekkende naam nodig.

Je huidige naam straalt weinig betrouwbaarheid uit

En erger nog: je huidige naam jaagt je klanten weg. “Kleding4you” is toch echt een hele skere naam. Hetzelfde geldt voor namen met veel streepjes. Superonhandig om in te typen en het klinkt niet erg betrouwbaar. Tijd voor een betrouwbare naam!

Onze werkwijze

We horen graag hoe je jouw bedrijfsnaam voor je ziet. Wat moet het uitdrukken? Welk gevoel moet je klant krijgen bij het zien van jouw bedrijfsnaam? Dit vragen we aan je tijdens een telefoongesprek.

Wij bedenken duurzame namen. Namen die niet voor even, maar voor een hele lange tijd meegaan. Zo voorkom je dat je ooit nog van naam moet wisselen omdat je nét niet tevreden bent.

Wij staan ook voor duurzame klantrelaties. We hopen dat je de door ons bedachte naam zo mooi vindt dat je de volgende keer zonder twijfelen nog meer namen laat bedenken door ons.

 

Hoe het werkt

Stap 1. Offerte aanvragen

Via ons contactformulier vraag je een offerte aan. Je kunt ook meteen al ongeveer aangeven wat voor naam je zoekt. De preciezere omschrijving geef je later, via een telefoongesprek

i

Stap 2. Wij bedenken een naam

Na een telefoongesprek waarin je nog preciezer omschrijft wat je zoekt, bedenken wij een drietal namen. Jij bent uiteindelijk degene die de definitieve naam kiest. Dat geef je aan ons door.

Stap 3. Je betaalt de factuur

Nadat jij een goede naam hebt uitgekozen, maken wij een factuur voor je. Deze betaal je vervolgens binnen 14 dagen.

Het is tijd om de knoop door te hakken! Vraag een offerte aan.